Mahmutlar Tyrkiet

06-jul-2009

Home
Billeder fra Mahmutlar
Fly til Tyrkiet
Køb lejlighed i Tyrkiet
Nyhedsbreve

Få Adobe Reader
Text Box:

Velkommen til Tyrkiet

På de følgende sider kan du se info omkring Alanya / Mahmutlar, køb og salg af ejendom, samt lidt billeder fra vores "sommerhus" i Mahmutlar Tyrkiet.

Lejligheden ligger i en lille forstad til Alanya ca 12 km øst for Alanya centrum. Byen hedder Mahmutlar. Det er et lille complex med 5 bygninger, og en stor pool i midten. Fra lejligheden er der udsigt over havet.

Vi har lavet et skriv med svar på de fleste spørgsmål i forbindelse med ophold i Mahmutlar, samt lidt udflugter. Du finder guiden her: Velkommen til Mahmutlar. (PDF format).

Kørselsvejledning: Da der er ca 140 kilometer fra Antalya lufthavn til Alanya, lejes ofte en bil. Her er en kørselsvejledning fra Antalya Lufthavn og helt til Mahmular (PDF format). Skriv den ud og tag den med.

Billeder: Vi har taget lidt Billeder fra lejligheden inden den skulle gøres i stand. Det er utroligt hvad maling og lidt knofedt kan gøre.

Køb af lejlighed: Vil du vide mere om  køb osv, er her vores erfaringer, samt nyhedsbreve fra Bolig Eksperten i tyrkiet. Et af disse nyhedbreve omhandler iøvrigt de nye visum regler i forbindelse med skøde og handel med ejendom i Tyrkiet.

Bil og Fly: Mulighederne er mange. Her er de vi benytter os af  ved rejse til og fra Antalya. Fly / Billeje. samt flyselskaber

Udflugter. Dette er et uddrag af "Velkommen til Mahmutlar", over turist ting der  kan være af almen interesse i området. Jeg har her samlet  udflugtsmuligheder i et PDF dokument

Home | Dit liv - Dit Ansvar | Hvem er vi? | Foto Galleri | Feedback | Mahmutlar Tyrkiet | test

This site was last updated 09/06/06